Informatie

  • 18 september 2020 vanaf 16:30
  • Tot 20 september 2020 - 18:00
  • Pop Up Gallery
  • Grote Oost 71, Hoorn
  • €0,00
  • ---
  • 06-10442494
  • info@originaldennis.com
Locatie

Bekijk op Google Maps

Pop-up Gallery


Drie schilders  tonen hun werken bij een pop-up gallery. De Grote Oost 71, 1621BS Hoorn.

Vrijdag 18 september opening vanaf 16.30 uur tot 19.30 uur. ( toegang voor 10 personen in de gallery. Als u even moet wachten brengen wij u graag een consumptie passend bij een opening ) 

Zaterdag 19 september en zondag 20 september is de gallery geopend vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur.

Tip: zondag  20 september gratis parkeren in “ het Jeudje” Vollerswaal 61, 1621GX Hoorn.

“ Een verrassende en kleurrijke tentoonstelling gemaakt door drie gedreven kunstenaars met elk hun eigen visie. ”

 

Ik ben Marion Winter, 

In de jaren 70 heb ik bij Fluxus in Zaandam cursussen gevolgd in pottenbakken en etsen.
Door de drukte van een gezin en het beginnen van een eigen bedrijfje ,heb ik pas 18 jaar geleden het tekenen en schilderen weer opgepakt.Ik heb alle technieken geprobeerd maar mijn voorkeur gaat uit naar olieverf .Nu schilder elke week bij de schilderskring Zaandam.Ik heb veel portretten en pentekeningen van bloemen en planten gemaakt, maar schilder nu graag landschappen en ben gefascineerd door huizen en dorpjes in Nederland of het buitenland.

 

Ik ben Annemiek Donkersloot-Geel,

Mijn creatieve reis begon na de dood van mijn moeder zo’n 8 jaar geleden. Zij was kunstschilder en had ook mijn jongste getalenteerde  dochter altijd onderwezen in het schildersvak. Ze liet ons pigmenten en materiaal na. Ik werd nieuwsgierig en begon met Mixed Media om ook zo haar plotselinge dood te verwerken. 

Daarna ging ik online lessen volgen waaronder vanuit Amerika de jaarcursus Let’s Face It vanaf 2017. 
Hier raakte ik helemaal gefascineerd door gezichten met name vrouwgezichten, ik kreeg een eigen handschrift waarin vooral de kleuren veel bepaalden. 

Later, toen ik al aardig wat portretten had gemaakt, besloot ik vanuit mijn damesmodezaak, een aantal paintings te gebruiken  om z.g. artscarfs te maken. 
Deze onder de naam Annedonk.Amsterdam in Portugal geproduceerde voile achtige kunstsjawls kunnen zowel als modeaccessoire  en tevens als wanddecoratie worden toegepast. 

Ik hoop in de expositie mijn variaties in uittingen en veelzijdige liefde voor schilderen en creativiteit te laten zien. 

Volg mij op fb @atelierannedonk of op instagram @annedonkart of @annedonk.amsterdam 

 

Ik ben Jennifer Schot, 

In mijn jeugd heb ik veel getekend en geschilderd. Tot ik, begin 20, aan mijn loopbaan in het bedrijfsleven begon, onder meer als arbeidsdeskundige. Mijn tijd en aandacht ging toen volledig uit naar werken, studeren en mijn gezin. 

Tot in 2018 mijn loopbaan teneinde kwam en ik besloot deze gelegenheid aan te grijpen om te gaan doen wat ik gaandeweg steeds meer begon te missen en waar ik maar niet aan toe kwam.

Nu twee jaar geleden, na een schildercursus in Portugal heb ik het tekenen en schilderen weer helemaal opgepakt en ik laat het niet meer los! Nu durf ik veel meer dan in mijn jonge jaren. Ik probeer van alles uit en geniet van het proces. Niet heel erg bezig met techniek en of het wel ‘goed’ genoeg is, maar gewoon genieten in het moment. Veel losser. Veel vrijer, veel zekerder. Ik durf nu veel meer mezelf en mijn werk te laten zien. 

In Januari 2020 ben ik afgestudeerd als leefstijl en vitaliteitscoach aan de Mark Academy. Persoonlijke ontwikkeling, verdieping én creativiteit zijn een krachtige combinatie die ik nu bij mijn coaching graag inzet. 

Wil je iets veranderen? Zie je ruimte voor verbetering? Zoek je inspiratie? Geef je dan op voor creatieve coaching, waarin we o.a. samen lekker vrij schilderen en tekenen met verschillende materialen. Neem contact met me op via WhatsApp of bel 06 – 52335901 voor meer informatie. 

Volg mij op insta en fb @schotsupport_and_art of @jennifer_schot.