Informatie

  • 25 november 2022 vanaf 20:45
  • Manifesto
  • Holenweg 14c, Hoorn
  • € 6,- (ex fee 1,70) en deur € 10,-
  • ---
  • info@manifesto-hoorn.nl
Locatie

Bekijk op Google Maps

The very 80's jubileumshow


The Very 80’s viert dit jaar haar 20-jarig jubileum en organiseert daarom een reünie optreden met daarbij gastoptredens van oud bandleden. Daarnaast brengt The Very 80’s een ode aan de gerenommeerde dance hits uit de jaren 80 en late 70’s! Want wie kent ze niet de hits van Earth Wind & Fire, Chic, The Jacksons, Dan Hartman, Bee Gees en Kool and the gang. Wie heeft er niet meegezongen met ABBA of Madonna? Welke tiener uit de jaren 80 heeft er niet geschuifeld op o.a. Last Dance van Donna Summer of op de soundtrack van Dirty Dancy (I’ve had) The Time of My Life?

Al deze songs komen nog steeds voor op de lijstjes van de grootste hits allertijden en de jaarlijkse Top 2000.

The Very 80’s is in 2002 opgericht door drummer en jaren 80 muziekliefhebber Léon Schuld. The Very 80’s heeft door de jaren heen met honderden optredens een muzikale reis gemaakt met een uitgebalanceerd repertoire van de grootste hits uit de jaren 80.  Hierin zijn heel veel jaren 80 hits ten gehore gebracht en is gebleken dat met name het dansbare genre het beste aanslaat bij ons publiek en fans. Deze nummers worden ook wel “Dance Classics” genoemd waarbij de late jaren 70 natuurlijk ook niet mogen ontbreken.  In de afgelopen 20 jaar heeft het eighties repertoire garant gestaan voor menig feest en gezellige avondjes.  Ook nu gaan The Very 80’s er weer een geslaagd feest van maken en deze jubileum uitvoering wil je natuurlijk niet missen. Bestel de kaarten in de voorverkoop zodat je zeker weet dat je erbij kan zijn want vol = vol.

De huidige Very 80’s bezetting bestaat uit Nancy Bregman van Straaten zang, Eugène Lagerwey zang, Erik Ruiter gitaar/zang, Hein Nagelmaeker basgitaar, Marcus Soeters keyboards/zang en Léon Schuld drums/percussion.  Daarnaast zullen er die avond gastoptredens zijn van oud bandleden. Dit alles gaat plaatsvinden op Poppodium Manifesto in Hoorn en wel op vrijdagavond 25 november. Mis dit spektakel niet, het zal een feest van herkenning worden met vele O ja momenten en natuurlijk vooral lekker dansen!  De zaal gaat open om 20.00 uur en aanvang is 20.45 uur.