Informatie

  • 26 mei 2018 vanaf 20:15
  • De Stek
  • Op den Hoef 36, Grootebroek
  • 12,50
  • ---
  • 0653196753
  • destekkarin@ziggo.nl
  • Meer informatie
Locatie

Bekijk op Google Maps

Voice Over XXL


Voice Over, het close harmony project van John van der Schaaf, Enrico Kors en Martin Middelkoop, heeft de afgelopen jaren al een zekere naamsbekendheid in de regio opgebouwd . Naast de ‘klassieke’ Amerikaanse close harmony in de stijl van o.a. Crosby, Stills & Nash, Eagles en Venice maakt Voice Over ook eigen arrangementen van pop songs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Nadat ook dit project op de rit stond, kwam bij de VO leden zelf de wens om deze stukken ook eens met band uit te voeren. Hieruit is Voice-Over XXL ontstaan.

Voice Over XXL is Voice Over aangevuld met een volledige band: Jan Koehoorn op toetsen, Ivar Eilikhuijzen op electrische gitaar, Hans Schipper op bas en Bert Schipper op drums. Er worden popklassiekers gespeeld in een speciaal close harmony jasje. Naast werk van Pink Floyd (Us And Them, Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, e.a.), worden er ook stukken gespeeld van b.v. Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol. Tijdens de voorstelling van Voice Over XXL wordt er tevens beeldmateriaal geprojecteerd, waardoor het geheel een hallucinerend effect krijgt. Laat je meevoeren in de wereld van mooie noten, prachtige beelden en van zuiverheid rinkelende close harmony. Na een uitverkocht concert in De Drom komt Voice Over XXL op zaterdag 26 mei naar De Stek. De aanvang is om 20.15u en de zaal is open om 19.30u. Kaarten in de voorverkoop kosten €12,50 en kunnen besteld worden bij het ticketkanto

Voice Over XXL is Voice Over aangevuld met een volledige band: Jan Koehoorn op toetsen, Ivar Eilikhuijzen op electrische gitaar, Hans Schipper op bas en Bert Schipper op drums. Er worden popklassiekers gespeeld in een speciaal close harmony jasje. Naast werk van Pink Floyd (Us And Them, Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, e.a.), worden er ook stukken gespeeld van b.v. Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol.

 

Tijdens de voorstelling van Voice Over XXL wordt er tevens beeldmateriaal geprojecteerd, waardoor het geheel een hallucinerend effect krijgt. Laat je meevoeren in de wereld van mooie noten, prachtige beelden en van zuiverheid rinkelende close harmony.

 

Na een uitverkocht concert in De Drom komt Voice Over XXL op zaterdag 26 mei naar De Stek.

 

De aanvang is om 20.15u en de zaal is open om 19.30u.

 

Kaarten in de voorverkoop kosten €12,50 en kunnen besteld worden bij het ticketkanto

or via deze  link: www.ticketkantoor.nl/shop/VOXXLDeStek