title
Koning van Katoren (8+) - Nationaal Jeugd Musical Theater

25 april 2020 vanaf 19:30
Schouwburg Het Park

Spannende musical naar boek van Jan Terlouw Het Nationaal Jeugd Musical Theater, geroemd om haar fraaie opvoeringen van ‘Oorlogswinter’ ... Lees verder »

title
Noord-Hollands Ouderenorkest - Voorjaarsconcerten

26 april 2020 vanaf 11:30
Schouwburg Het Park

Klassiek, jazz en hedendaagse muziekHet enthousiasme om muziek te maken, straalt van de leden van het Noord-Hollands Ouderen Orkest af. Het harmonieor... Lees verder »

title
De Aanslag - Victor Löw, Peter Bolhuis

29 april 2020 vanaf 20:15
Schouwburg Het Park

Naar het boek van Harry Mulisch De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug in de theaters. Het grootste deel v... Lees verder »

title
Tis Hier Geen Hotel! - #pubers #gottalovethem - Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth

30 april 2020 vanaf 20:15
Schouwburg Het Park

Hoe overleef ik mijn puber?Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer; het leven met ... Lees verder »

title
Rob de Nijs

1 mei 2020 vanaf 20:15
Schouwburg Het Park

Rob de Nijs60 jaar ArtiestBekende hits en onbekende pareltjesDe achttienjarige zanger van popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had natuurlijk nooi... Lees verder »

title
Doet sneeuw pijn - Saskia Temmink

1 mei 2020 vanaf 20:30
Schouwburg Het Park

Tragikomische solo over verlies ‘Doet sneeuw pijn’ is gebaseerd op het gelijknamige, autobiografische boek van journalist Carolien Spaan... Lees verder »

title
Martijn Kardol - Welkom

2 mei 2020 vanaf 20:30
Schouwburg Het Park

Hilarische observaties en superieure verteltechniekMartijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Gronin... Lees verder »

title
Theater Na de Dam - Simon Heijmans - Een Zaterdagmiddag

4 mei 2020 vanaf 21:00
Schouwburg Het Park

Naar een boek van Bert Wagendorp Speciaal voor Het Park en Theater Na de Dam hernemen Simon Heijmans (bekend van de podcastserie De Brand in de Vil... Lees verder »

title
Ton Kas - Best of

7 mei 2020 vanaf 20:15
Schouwburg Het Park

De beste gortdroge moppenJa, je leest het goed: de beste fragmenten uit de eerdere drie shows van Ton Kas gaan de revue nog eens passeren. Maar dan he... Lees verder »