title
Juf Roos gaat op vakantie (2+)

29 september 2019 vanaf 13:30
Schouwburg Het Park

Oer-Hollands programma boordevol kinderliedjesWegens het grote succes, met meer dan 60 miljoen views op YouTube en overal uitverkochte zalen, gaat Juf... Lees verder »

title
Dolf Jansen - Oudejaars 2019 (Try-out)

3 oktober 2019 vanaf 20:00
Theater het Postkantoor

De dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt en in plaats van een feestelijke avond in ZiggoDome of een eerbetoon in Carre, speelt hij lekker 80 keer... Lees verder »

title
Callas/ Onassis/ Kennedy (try out) - Irene Kuiper, Frédérique Sluyterman van Loo en Ger Otte

3 oktober 2019 vanaf 20:30
Schouwburg Het Park

Kan je vrienden zijn met je rivale? ‘Callas/ Onassis/ Kennedy' is een muzikale vete over passie en wraak, waarin feit en fictie op verrassende... Lees verder »

title
Congres Ondernemerschap - vanaf de Gouden Eeuw via heden naar toekomst

4 oktober 2019 vanaf 14:00
Schouwburg Het Park

Ondernemerschap vanaf de Gouden Eeuw via het heden naar de toekomstDe Nederlandse Gouden Eeuw valt voor een groot deel samen met de zeventiende eeuw. ... Lees verder »

title
Hehobros On Tour

4 oktober 2019 vanaf 20:30
Theaterkerk Wadway

Na het grote succes van hun serie op internet en bij de VPRO gaan de Hehobros het theater in! Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabare... Lees verder »

title
Lieven Scheire - Live in Nerdland - DNA

4 oktober 2019 vanaf 20:30
Schouwburg Het Park

Stand-up physics showEen theatercollege van Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens – is altijd een hele belevenis: enthousiast voert hij j... Lees verder »

title
Vreemde Eend (4+) - Het Laagland en Sally Maastricht

5 oktober 2019 vanaf 16:00
Schouwburg Het Park

Anders zijn is niet vreemd“Goeiemorgen Buur, Goeiemorgen Buuf!” Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er... Lees verder »

title
Maaike Ouboter - Voordat de tijd ons inhaalt (try-out)

5 oktober 2019 vanaf 20:00
Theater het Postkantoor

Voor het eerst in Bovenkarspel!Maaike Ouboter is terug in het theater. Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedj... Lees verder »